Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tort z czerwonego aksamitu. ciasto malinowe ze śmietaną.
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 307
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2334
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 444
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 864
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 307
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2334
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 444
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 864
Składniki
Mąkę przesiać do miski, dodać cukier, kakao, sodę, proszek do pieczenia. Ubij jajka w osobnej misce, dodaj śmietanę, olej roślinny, wymieszaj i dodaj do mąki. Wszystko dokładnie wymieszać do uzyskania gładkości, dodać barwnik, przykryć blachę papierem do pieczenia, wyłożyć ciasto. Piec przez 30 minut w piekarniku nagrzanym do 170 stopni. Przygotuj śmietanę: ubij śmietanę z cukrem. Gotowe ciasto pokrój na dwie równe części. Posmaruj śmietaną i ułóż maliny.