Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...sezon truskawkowy rozpoczęty,więc szalejemy ;-)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19371
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13097
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1746
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232210
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19371
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13097
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1746
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232210
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę,dodać cukier i żółtka.Następnie mąkę i proszek do pieczenia.Przełożyć ciasto do formy (25x35) ,wstawić do gorącego piekarnika (200) i piec 25 min.
Do ubitego mikserem jogurtu wlać rozpuszczoną żelatynę i tężejącą 1 galaretkę.Przełożyć "piankę" na wystudzony biszkopt.Wstawić do lodówki.
Na piance ułożyć truskawki i zalać tężejącą galaretką.Wstawić na noc do lodówki.
SMACZNEGO