Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny deser na każdą okazję. Mieszanina twarogu, śmietany i truskawek. Przyypomina serniczek na zimno.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 361
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 383
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 820
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 361
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 383
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 820
Składniki
Galaretkę wieloowocową rozpuszczam w wodzie jak na opakowaniu i pozostawiam do ostygnięcia. Galaretkę truskawkową rozpuszczam w 200 ml. wody i studzę. Truskawki myję i blęduję.
Na spód blachy lub miski rozkładam biszkopty.Śmietanę ubijam na sztywno , dodaję twaróg , truskawki i tężejącą galaretkę truskawkową. Dokładnie mieszam i wylewam na biszkopty. Wkładam do lodówki na 30 minut. Wieloowocową galaretkę tnę na kawałki i posypuję deser.