Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są idealne, kiedy nie mamy pomysłu na ciasto. Smakują wybornie.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4472
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12701
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4472
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12701
Składniki
Margarynę wraz z cukrem rozgrzać. Ostudzić, po czym dodawać po jednym jajku. Następnie rozmieszać kakao i mleko w proszku, po czym wsypać je do ostudzonej margaryny. Na samym końcu dodać resztę dodatków: ciastka, galaretkę w cukrze pokrojoną w kostkę, bakalie, posiekane orzechy włoskie. RADA: jeżeli dodatki będą ciężkie do wmieszania należy delikatnie podgrzać margarynę z kakao i wtedy je dodać.