Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Miękkie masło utrzyj z cukrem pudrem i cukrem waniliowym, dodaj po jednym jajku, utrzyj na puszystą masę, dodaj gęsty jogurt oraz przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Wymieszaj.
Silikonowe foremki na babeczki posmaruj olejem za pomocą pędzelka i włóż ciasto do 3/4 wysokości. Piec około 20 minut w temperaturze 180 st.
Po upieczeniu i wystudzeniu posyp cukrem pudrem.