Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam szybki prosty przepis na gorącą Babkę Wiśniową
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1721
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15123
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3496
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8913
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1721
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15123
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3496
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8913
Składniki
Jajka z cukrem i cukrem waniliowym wymiksować mikserem 10 min. Powoli dodawać mąkę , proszek do pieczenia a na końcu wodę i olej . Powinna wyjsc konsystencja jak na gofry może ciut gęściej jak nie wyszło to dodać więcej wody i oleju . Pół masy wylać już na blaszkę wyłożoną papierem do drugiej połowy dodać kakao i miksować wlać do blaszki z tamtą połową i na wierzch łyżką zrobić kleksy z dżemu wiśniowego . PIEC 180 stopni 40-60 min termoobieg do suchego patyczka. Smacznego