Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od razu mówimy. Na weselu nie byliśmy i ryżu nie zbieraliśmy :P Po prostu jak zwykle sypnęło się z paczki. Jabłka pod ręką akurat były. W zasadzie to można nazwać to takim fajnym ciastem, bo idealnie kroi się na zimno, do tego sos śmietanowo-waniliowy i odjazd :P A więc tak:
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2937
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6523
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2937
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6523
Składniki
Ugotowany al’ dente ryż mieszamy ze startymi na dużych oczkach jabłkami, śmietaną, jajkiem, cynamonem (ile lubcie) i ksylitolem (do smaku). Przekładamy do jednorazowej keksówki i pieczemy 35 min w temperaturze 180°C.