Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od razu mówimy. Na weselu nie byliśmy i ryżu nie zbieraliśmy :P Po prostu jak zwykle sypnęło się z paczki. Jabłka pod ręką akurat były. W zasadzie to można nazwać to takim fajnym ciastem, bo idealnie kroi się na zimno, do tego sos śmietanowo-waniliowy i odjazd :P A więc tak:
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8450
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6850
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4676
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327264
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8450
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6850
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4676
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327264
Składniki
Ugotowany al’ dente ryż mieszamy ze startymi na dużych oczkach jabłkami, śmietaną, jajkiem, cynamonem (ile lubcie) i ksylitolem (do smaku). Przekładamy do jednorazowej keksówki i pieczemy 35 min w temperaturze 180°C.