Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasto z budyniem i śmietaną z przepisów siostry Anastazji
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3170
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 700
Przepyszne, szybkie i efektowne danie, które świetnie sprawdzi się zarówno w...
Odsłon: 159
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3170
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 700
Przepyszne, szybkie i efektowne danie, które świetnie sprawdzi się zarówno w...
Odsłon: 159
Składniki
z podanych składników zarobić kruche ciasto ,wyłożyć dno i boki blaszki nakłuć widelcem . Na cieście rozsmarować powidła śliwkowe .
jabłka obrać przekroić na ósemki układać na cieście. Z mleka cukru i budyniów ugotować budyń i jeszcze ciepły wyłożyć na ciasto piec około godziny
Żelatynę rozpuścić w 4 łyżkach wody , śmietanę ubić dodać cukier puder 3-4 łyżki pod koniec ubijania dodać letnią żelatynę .Rozsmarować na upieczone zimne ciasto.Można polać polewą czekoladową