Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim sosie palce lizać.
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2546
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 765
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 218
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2546
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 765
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 218
Składniki
Wykonanie: Żołądki zalać wodą, zgotować i odcedzić i dokładnie opłukać. Ponownie zalać wodą, posolić do smaku, listek laurowy, ziele angielskie i gotować do miękkości. Ugotowane żołądki odcedzić, włożyć do rondelka zalać rozpuszczoną zupą cebulową( zupę rozpuścić zgodnie z opisem na opakowaniu). Podkoniec gotowania dodać posiekaną natkę pietruszki i podawać z pieczywem.