Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałatka z ziemniakami pozostałymi po obiedzie. Dzięki marynowanym pieczarkom i musztardzie jest lekko ostra. Papryka i cebula w sałatce fajnie chrupią a boczek sprawia jest ona bardziej sycąca. Sałatka dobrze pasuje na kolację, lunch lub spotkanie przy grillu:)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 382
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1966
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3924
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3815
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 382
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1966
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3924
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3815
Składniki
Ziemniaki gotujemy do miękkości w osolonej wodzie, odsączamy i studzimy lub wykorzystujemy ziemniaki pozostałe po obiedzie:) Jajka gotujemy na twardo i odstawiamy do wystudzenia. Wystudzone jajka i ziemniaki kroimy w kostkę. Paprykę i boczek także kroimy w kostkę. Pieczarki odsączamy z zalewy i również kroimy - w plastry lub na ćwiartki. Cebulę kroimy bardzo drobno. Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, dodajemy musztardę, majonez, jogurt grecki, doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Najlepiej sałatkę odstawić by smaki się przegryzły ale od razu po przygotowaniu jest również dobra.