Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste mięso z kurczaka owinięte liściem kapusty to doskonała propozycja na niedzielny obiad
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 138
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4313
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11729
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6702
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5547
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13814
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 138
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4313
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11729
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6702
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5547
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13814
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy 2. Liście kapusty parzymy 3. Na każdy liściu układamy plaster mięsa, doprawiamy solą oraz pieprzem
4. Ser kroimy w podłużne słupki i po jednym słupku układamy na mięsie i posypujemy posiekanym szczypiorkiem
5. Zawijamy brzegi mięsa z kapustą i robimy roladki 6. Obtaczamy w rozkłóconych jajkach i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor
7. Roladki gotowe 8. Smacznego