Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste mięso z kurczaka owinięte liściem kapusty to doskonała propozycja na niedzielny obiad
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 217
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 357
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 217
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 357
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy 2. Liście kapusty parzymy 3. Na każdy liściu układamy plaster mięsa, doprawiamy solą oraz pieprzem
4. Ser kroimy w podłużne słupki i po jednym słupku układamy na mięsie i posypujemy posiekanym szczypiorkiem
5. Zawijamy brzegi mięsa z kapustą i robimy roladki 6. Obtaczamy w rozkłóconych jajkach i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor
7. Roladki gotowe 8. Smacznego