Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ananas to soczysty, aromatyczny owoc, jego słodki smak zmieszany z pikantnym, daje nam smaczny sos.
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 45
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 712
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 58
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 71
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 45
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 712
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 58
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 71
Składniki
1. Rybę dzielimy na mniejsze kawałki, solimy.
2. Zanurzamy w roztrzepanym jajka.
3. Obtaczamy w mące pszennej.
4. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
5. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Ananasy odlewamy z zalewy, kroimy w kostkę.
7. Dodajemy do cebuli.
8. Wlewamy ketchup, chwilę gotujemy.
9. Rybę układamy w naczyniu.
10. Polewamy sosem. 11. Rybę można podawać na ciepło jak również na zimno. 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.