Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2226
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101814
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6227
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2226
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101814
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6227
Składniki
Składniki marynaty wymieszać ze sobą. Mięso umyć, wytrzeć do sucha ręcznikiem papierowym. Natrzeć marynatą i włożyć do lodówki na min 2 godziny. Wszystkie składniki sosu barbeque dobrze ze sobą wymieszać. Doprawić. Odstawić na bok aby wszystkie składniki się połączyły. Zamarynowaną wołowinę obsmażamy z obu stron na grillu lub patelni grillowej. Następnie ułożyć na blasze do pieczenia i piec około 8 minut w 180st. Po wyjęciu z piekarnika mięso odstawić na chwilę aby odpoczęło. Następnie pokroić w plastry. Rozmrożony groszek przesmażamy na maśle z dodatkiem czosnku. Dodajemy pokrojone w kostkę pomidory (wcześniej pozbawione skóry i gniazd nasiennych). Całość smażymy około 3 minut.