Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycący i niezwykle aromatyczny gulasz przyprawiony świeżą bazylią. Zasmakuje każdemu!
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 5196
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 41
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 62
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 5196
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 41
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 62
Składniki
Mięso kroimy w kostkę, a następnie podsmażamy na rozgrzanym oleju do zrumienienia. Paprykę i cebulę kroimy w kostkę, cukinię ścieramy na dużych oczkach tarki, pieczarki kroimy w plastry, a czosnek i świeżą bazylię drobno siekamy. Wrzucamy wszystko do rondelka, podsmażamy do momentu aż warzywa zmiękną. Wówczas dodajemy pokrojone w kostkę pomidory i zalewamy szklanką wody. Przykrywamy i dusimy ok. 1 h do miękkości mięsa. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.