Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryby z grilla to bardzo prosta i szybka potrawa. Nie wymagają wcześniejszego marynowania, a żeby były pyszne potrzeba niewiele składników. Generalnie wystarczy cytryna i świeże zioła, żeby wyczarować przepyszne danie. Aromatyczny pstrąg z grilla z ziołami, dzięki połączeniu świeżej kolendry, mięty i natki pietruszki, właśnie taki jest.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 600
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 795
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 308
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 600
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 795
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 308
Składniki
Na początku dokładnie myjemy ryby. Następnie osuszamy je ręcznikiem papierowym, solimy z każdej strony i w środku. Każdego pstrąga lekko skrapiamy z każdej strony sokiem z cytryny.
Następnie wkładamy do środka po połowie masła. Później do środka każdego z nich dokładany po dwie gałązki kolendry, mięty i jedną gałązkę natki pietruszki.
Każdego osobno zawijamy szczelnie w folię aluminiową. Grilliujemy około 25-30 minut. Podajemy z kawałkami cytryny. Smacznego ;)