Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8262
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 449
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8262
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 449
Składniki
cebule posiekac drobno,podsmazyc na oleju
ziemniaki zetrzeć na drobnej tarce,dodac przesmazoną cebulę,mąkę,jajka,sól i pieprz,wymieszać
dno blaszki wyłożyc plasterkami boczku,na to wyłozyć masę ziemniaczaną.
na wierzchu położyc plasterki boczku i piec godzine w piekarniku nagrzanym do 180 stopni