Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 45
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 289
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 45
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 289
Składniki
cebule posiekac drobno,podsmazyc na oleju
ziemniaki zetrzeć na drobnej tarce,dodac przesmazoną cebulę,mąkę,jajka,sól i pieprz,wymieszać
dno blaszki wyłożyc plasterkami boczku,na to wyłozyć masę ziemniaczaną.
na wierzchu położyc plasterki boczku i piec godzine w piekarniku nagrzanym do 180 stopni