Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące i smaczne danie na obiad.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7479
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2421
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7479
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2421
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć i odcisnąć z nadmiaru soku. Następnie połączyć z posiekaną cebulą, namoczoną odciśniętą bułką, mięsem, wbić jajko, przyprawić do smaku i bardzo dokładnie wymieszać. Przełożyć do żaroodpornego naczynia, posmarowanego tłuszczem i posypanego bułką tartą, górę obłożyć plasterkami boczku. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 25 minut do zrumienienia.