Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące i smaczne danie na obiad.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2296
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1419
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 526
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3577
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1267
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2296
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1419
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 526
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3577
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1267
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć i odcisnąć z nadmiaru soku. Następnie połączyć z posiekaną cebulą, namoczoną odciśniętą bułką, mięsem, wbić jajko, przyprawić do smaku i bardzo dokładnie wymieszać. Przełożyć do żaroodpornego naczynia, posmarowanego tłuszczem i posypanego bułką tartą, górę obłożyć plasterkami boczku. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 25 minut do zrumienienia.