Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące i smaczne danie na obiad.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1408
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5921
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8869
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18691
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1408
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5921
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8869
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18691
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć i odcisnąć z nadmiaru soku. Następnie połączyć z posiekaną cebulą, namoczoną odciśniętą bułką, mięsem, wbić jajko, przyprawić do smaku i bardzo dokładnie wymieszać. Przełożyć do żaroodpornego naczynia, posmarowanego tłuszczem i posypanego bułką tartą, górę obłożyć plasterkami boczku. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 25 minut do zrumienienia.