Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i smaczny obiadek.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8040
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 362
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3571
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 639
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8040
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 362
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3571
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 639
Składniki
Składniki: Ziemniaki obrać, zetrzeć, dodać jajka z grysikiem i wymieszać dokładnie ręką. Boczek pokroić, przysmażyć, dodać posiekaną cebulę i zrumienić. Ziemniaki wymieszać z boczkiem i cebulą, przyprawić solą do smaku. Przełożyć do naczynia żaroodpornego posmarowanego tłuszczem i zapiec w temperaturze 200 stopni przez około pół godziny. Gdy babka się zarumieni, podawać na ciepło ze śmietaną.