Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeszcze jeden sposób na szybką potrawę, jeśli nie mamy czasu gotować, a chcemy coś zjeść na ciepło, gdy jesteśmy głodni. Bagietka z boczkiem czasem jest dla mnie czymś pośrednim między śniadaniem a drugim śniadaniem, jak się spieszę.
Deska i nóż do krojenia, gril
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 55
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 375
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40476
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 55
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 375
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40476
Składniki
Boczek lub polędwicę kładziemy na gril i włączamy aż do wyłączenia. Ja ustawiam na "3".
W tym czasie Kroimy bagietkę na pół wzdłuż i smarujemy masłem. Pomidor po umyciu kroimy na plasterki, to samo że szczypiorem
Gdy boczek już jest gotowy, delikatnie zdejmujemy z grilla i kładziemy na bagietkę.
Bagietkę uzupełniamy plasterkami pomidora, szczypiorkiem i majonezem, bądź innym ulubionym sosem.Smaczne i szybkie jedzonko