Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa jest bardzo aromatyczna i smakuje wyśmienicie pod warunkiem że koś lubi bakłażana.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10812
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4836
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 957
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9249
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1371
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10812
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4836
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 957
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9249
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1371
Składniki
Bakłażana i pomidora umyć i pokroić w kostkę. Czosnek oraz cebulę obrać i posiekać. Cebulę zeszklić z odrobiną wody. Do cebuli dodać bakłażana i przyrumienić go na mocnym ogniu, po chwili zmniejszyć ogień.
Do podsmażonego bakłażana dodać, pomidora, czosnek, bazylię oraz tymianek.
Wszystko dokładnie wymieszać i doprawić solą i pieprzem. Całość dusić pod przykryciem około 30 minut. Smacznego !!!