Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie na smaczny obiad.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 679
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2050
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4039
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4012
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 679
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2050
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4039
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4012
Składniki
Wykonanie: Bakłażan kroimy w niedużą kostkę, solimy i odstawiamy na 10 minut. Następnie opłukujemy pod zimną wodą i dokładnie osuszamy. Na patelni rozgrzewamy oliwę i wrzucamy drobno posiekaną cebulę i podsmażamy aż zmięknie. Dodajemy bakłażan i podsmażamy około 10- minut co jakiś czas mieszając. Na koniec dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek i smażymy jeszcze przez 3 minuty. Doprawiamy, dodajemy pokrojonego łososia w plasterki i mieszamy. Makaron gotujemy według opisu na opakowaniu, mieszamy z bakłażanem i posypujemy posiekaną natką pietruszki.