Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie na smaczny obiad.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19999
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 526
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 606
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7034
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244667
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19999
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 526
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 606
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7034
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244667
Składniki
Wykonanie: Bakłażan kroimy w niedużą kostkę, solimy i odstawiamy na 10 minut. Następnie opłukujemy pod zimną wodą i dokładnie osuszamy. Na patelni rozgrzewamy oliwę i wrzucamy drobno posiekaną cebulę i podsmażamy aż zmięknie. Dodajemy bakłażan i podsmażamy około 10- minut co jakiś czas mieszając. Na koniec dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek i smażymy jeszcze przez 3 minuty. Doprawiamy, dodajemy pokrojonego łososia w plasterki i mieszamy. Makaron gotujemy według opisu na opakowaniu, mieszamy z bakłażanem i posypujemy posiekaną natką pietruszki.