Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 24 Ocena: 4115
Dodano: 30.11.2007
Odsłon: 6618
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Nieobrane banany naciąć trzy cztery razy w poprzek. Do nacięć włożyć po kostce czekolady. Owinąć folią aluminiową i położyć na grilla. Grillować ok. 15 minut. Następnie zdjąć z owoców folię i skórkę. Banany są gotowe do zjedzenia.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Asia1999 03 czerwca 2009Zgłoś do usunięcia
Moja babcia bierze banany: pieczemy je na grillu z obydwu stron, aby były czarne. Otwieramy skórkę, polewamy czekoladą i posypujemy cukrem waniliowym. Podajemy z lodami waniliowymi0 Kto głosował? | Odpowiedz

elka1985 15 grudnia 2007Zgłoś do usunięcia
brzmi swietnie wuwielbiam banany iczekalode musi to byc pyszne amciu :)0 Kto głosował? | Odpowiedz