Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspaniały dodatek do obiadu.
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1170
Prosta i szybka w przygotowaniu , smakuje wyśmienicie.
Odsłon: 1279
Niedawno na naszym stole pojawiła się kaukaska sałatka winegret, a raczej kau...
Odsłon: 158
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1170
Prosta i szybka w przygotowaniu , smakuje wyśmienicie.
Odsłon: 1279
Niedawno na naszym stole pojawiła się kaukaska sałatka winegret, a raczej kau...
Odsłon: 158
Składniki
Bataty opłukać, obrać i pokroić w plasterki. Następnie przełożyć do miski, dodać przyprawy i bardzo dokładnie wymieszać. Wstawić do lodówki co najmniej na dwie godziny. Po czym przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec do miękkości, pod koniec pieczenia wyciągnąć blachę z piekarnika i na każdym batacie położyć plasterek sera. Wstawić ponownie do piekarnika piec do momentu aż rozpuści się ser. SMACZNEGO.