Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny farsz zanurzony w mięsie z kurczaka, otulony soczystym boczkiem.Tak przygotowane roladki można również wykorzystać do grillowania.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4424
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12022
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6838
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5620
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4424
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12022
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6838
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5620
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i lekko rozbijamy. 2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczach. 4. Szczypiorek siekamy. 5. Paprykę drobno kroimy.
6. Na każdym kawałku mięsa układamy po kolei: Jedna łyżeczka serka, marchew, papryka, szczypiorek.
7. Zwijamy w roladki.
8. Obwijamy boczkiem.
9. Pieczemy 30 minut 180 °C.
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.