Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny farsz zanurzony w mięsie z kurczaka, otulony soczystym boczkiem.Tak przygotowane roladki można również wykorzystać do grillowania.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4568
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 7884
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3050
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 640
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4568
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 7884
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3050
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 640
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i lekko rozbijamy. 2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczach. 4. Szczypiorek siekamy. 5. Paprykę drobno kroimy.
6. Na każdym kawałku mięsa układamy po kolei: Jedna łyżeczka serka, marchew, papryka, szczypiorek.
7. Zwijamy w roladki.
8. Obwijamy boczkiem.
9. Pieczemy 30 minut 180 °C.
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.