Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny farsz zanurzony w mięsie z kurczaka, otulony soczystym boczkiem.Tak przygotowane roladki można również wykorzystać do grillowania.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 485
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16719
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 413
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 485
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16719
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 413
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i lekko rozbijamy. 2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczach. 4. Szczypiorek siekamy. 5. Paprykę drobno kroimy.
6. Na każdym kawałku mięsa układamy po kolei: Jedna łyżeczka serka, marchew, papryka, szczypiorek.
7. Zwijamy w roladki.
8. Obwijamy boczkiem.
9. Pieczemy 30 minut 180 °C.
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.