Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny farsz zanurzony w mięsie z kurczaka, otulony soczystym boczkiem.Tak przygotowane roladki można również wykorzystać do grillowania.
Polecam.
Odsłon: 381
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1612
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 567
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1939
Polecam.
Odsłon: 381
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1612
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 567
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1939
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i lekko rozbijamy. 2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczach. 4. Szczypiorek siekamy. 5. Paprykę drobno kroimy.
6. Na każdym kawałku mięsa układamy po kolei: Jedna łyżeczka serka, marchew, papryka, szczypiorek.
7. Zwijamy w roladki.
8. Obwijamy boczkiem.
9. Pieczemy 30 minut 180 °C.
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.