Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo zdrowe, smaczne i małokaloryczne placuszki
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113075
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 459
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 799
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113075
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 459
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 799
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Składniki
Kaszę jaglaną ugotuj, bardzo dobrze wystudź. Do ugotowanej kaszy dodaj jogurt naturalny, jajko, mąkę, miód oraz banana. Całość zblenduj. Za pomocą łyżki nakładaj ciasto na rozgrzany olej (ja smażyłem na bardzo niewielkiej ilości oleju kokosowego). Smaż z obu stron na złoty kolor. Gdyby podczas smażenia placki się rozpadały dodaj więcej mąki. Podawaj ze słodkim sosem jogurtowym.
Przepis na 2 porcje - 544 Kcal jedna porcja