Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie na kolacje z białą kiełbasą i młoda kapustką.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5627
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28182
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 71
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5627
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28182
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 71
Składniki
1. Kapustę drobno szatkujemy i przekładamy do garnka, zalewamy wodą i gotujemy. 2. Do kapusty dodajemy obraną i startą na tarce o dużych oczkach marchew i wsypujemy Vegetę. 3. Kiełbasę kroimy w 2 cm plasterki i przesmażamy na rozgrzanym oleju, następnie przekładamy do kapusty.
4. Papryki obieramy z nasion, kroimy w drobne paseczki i również łączymy z kapustą. 5. Na koniec dodajemy odlaną z zalew kukurydzę oraz przecier, doprawiamy solą oraz papryką ostrą i zagęszczamy mąką rozrobioną w małej ilość wody.
6. Chwilkę gotujemy i danie gotowe. 7. Smacznego.