Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie na kolacje z białą kiełbasą i młoda kapustką.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2708
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1375
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2708
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1375
Składniki
1. Kapustę drobno szatkujemy i przekładamy do garnka, zalewamy wodą i gotujemy. 2. Do kapusty dodajemy obraną i startą na tarce o dużych oczkach marchew i wsypujemy Vegetę. 3. Kiełbasę kroimy w 2 cm plasterki i przesmażamy na rozgrzanym oleju, następnie przekładamy do kapusty.
4. Papryki obieramy z nasion, kroimy w drobne paseczki i również łączymy z kapustą. 5. Na koniec dodajemy odlaną z zalew kukurydzę oraz przecier, doprawiamy solą oraz papryką ostrą i zagęszczamy mąką rozrobioną w małej ilość wody.
6. Chwilkę gotujemy i danie gotowe. 7. Smacznego.