Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste i bardzo smaczne danie.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 428
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 8442
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13429
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2696
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 428
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 8442
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13429
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2696
Składniki
Ziemniaki obieramy ze skory i kroimy na cwiartki,nastepnie gotujemy je na poltwardo w osolonej wodzie(ok 15 minut)odcedzamy i zostawiamy do wystygniecia.
naczynie zaroodporne lub forme wykladamy papierem do pieczenia ukladamy ziemniaki solimy piepszymy dodajemy parmezan,przykrywamy kielbasa,dodajemy reszte ziemniakow solimy piepszymy dodajemy pietruszke i parmezan.Zapiekamy 45 minut w temperaturze 180 stopni okolo 10 minut przed koncem pieczenia podlac winem.Smacznego