Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste i bardzo smaczne danie.
Śmietankowiec to lekkie, kolorowe ciasto, które idealnie sprawdzi się na letn...
Odsłon: 11493
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 294
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 544
Tradycyjne rolady wieprzowe to przepis wywodzący się z Niemiec. Mięso nadziew...
Odsłon: 10474
Śmietankowiec to lekkie, kolorowe ciasto, które idealnie sprawdzi się na letn...
Odsłon: 11493
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 294
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 544
Tradycyjne rolady wieprzowe to przepis wywodzący się z Niemiec. Mięso nadziew...
Odsłon: 10474
Składniki
Ziemniaki obieramy ze skory i kroimy na cwiartki,nastepnie gotujemy je na poltwardo w osolonej wodzie(ok 15 minut)odcedzamy i zostawiamy do wystygniecia.
naczynie zaroodporne lub forme wykladamy papierem do pieczenia ukladamy ziemniaki solimy piepszymy dodajemy parmezan,przykrywamy kielbasa,dodajemy reszte ziemniakow solimy piepszymy dodajemy pietruszke i parmezan.Zapiekamy 45 minut w temperaturze 180 stopni okolo 10 minut przed koncem pieczenia podlac winem.Smacznego