Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste i bardzo smaczne danie.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326885
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12154
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17093
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326885
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12154
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17093
Składniki
Ziemniaki obieramy ze skory i kroimy na cwiartki,nastepnie gotujemy je na poltwardo w osolonej wodzie(ok 15 minut)odcedzamy i zostawiamy do wystygniecia.
naczynie zaroodporne lub forme wykladamy papierem do pieczenia ukladamy ziemniaki solimy piepszymy dodajemy parmezan,przykrywamy kielbasa,dodajemy reszte ziemniakow solimy piepszymy dodajemy pietruszke i parmezan.Zapiekamy 45 minut w temperaturze 180 stopni okolo 10 minut przed koncem pieczenia podlac winem.Smacznego