Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały mi liście z gołąbków i chciałem je wykorzystać .
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9827
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2465
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1614
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 586
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3756
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9827
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2465
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1614
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 586
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3756
Składniki
Kapustę biła kroimy i wrzucamy do garnka . Gotujemy na małym ogniu z dodatkiem około 1 szklanki wody . Gdy kapusta już jest miękka dodajemy pokrojona kapustę kiszona . Kiedy kapusta jest miękka dodajemy żeberka ,skóry, przyprawy grzyby . Grzyby najlepiej pokroić w kostkę i kilka godzin wcześniej zamoczyć .
Wszystko razem gotujemy na małym ogniu gdy już wszystko jest miękkie dodajemy koncentrat pomidorowy i gotujemy na małym ogniu mieszając co jakiś czas żeby nam się nie przypaliło .
Im częściej odgrzewamy tym bigos jest lepszy . Smacznego