Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały mi liście z gołąbków i chciałem je wykorzystać .
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 6795
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8541
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 154
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1104
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 6795
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8541
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 154
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1104
Składniki
Kapustę biła kroimy i wrzucamy do garnka . Gotujemy na małym ogniu z dodatkiem około 1 szklanki wody . Gdy kapusta już jest miękka dodajemy pokrojona kapustę kiszona . Kiedy kapusta jest miękka dodajemy żeberka ,skóry, przyprawy grzyby . Grzyby najlepiej pokroić w kostkę i kilka godzin wcześniej zamoczyć .
Wszystko razem gotujemy na małym ogniu gdy już wszystko jest miękkie dodajemy koncentrat pomidorowy i gotujemy na małym ogniu mieszając co jakiś czas żeby nam się nie przypaliło .
Im częściej odgrzewamy tym bigos jest lepszy . Smacznego