Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały mi liście z gołąbków i chciałem je wykorzystać .
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2909
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154588
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 991
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 384
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2909
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154588
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 991
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 384
Składniki
Kapustę biła kroimy i wrzucamy do garnka . Gotujemy na małym ogniu z dodatkiem około 1 szklanki wody . Gdy kapusta już jest miękka dodajemy pokrojona kapustę kiszona . Kiedy kapusta jest miękka dodajemy żeberka ,skóry, przyprawy grzyby . Grzyby najlepiej pokroić w kostkę i kilka godzin wcześniej zamoczyć .
Wszystko razem gotujemy na małym ogniu gdy już wszystko jest miękkie dodajemy koncentrat pomidorowy i gotujemy na małym ogniu mieszając co jakiś czas żeby nam się nie przypaliło .
Im częściej odgrzewamy tym bigos jest lepszy . Smacznego