Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos to jedno z dań na które można znaleźć ogromne ilości przepisów. Każdy ma swój sprawdzony sposób i swoje ulubione dodatki które dodaje. W skrócie napisze jak na robię aromatyczny i sycący bigos, który napewno pojawi się u nas Sylwestra!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17637
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1772
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15278
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5105
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9016
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17637
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1772
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15278
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5105
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9016
Składniki
Świeżą kapustę poszatkować. Kapustę kiszoną wypłukać w wodzie i pokroić. Na patelni rozgrzać olej i poddusić cebulę pokrojoną w piórka, następnie dodać mięso przyprawić papryką czerwoną i smażyć chwilę do zrumienienia. Do dużego garnka włożyć obie kapusty dodać mięso, wszystkie przyprawy oraz przecier pomidorowy. Gotować na bardzo małym ogniu do miękkości mięsa oraz kapusty. Na koniec zagęścić niewielką ilością mąki połączonej z zimna wodą. Doprawić do smaku.