Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 852
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5837
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9668
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 298
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 852
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5837
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9668
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 298
Składniki
kapustę dać do garnka, mięso opłukać , dać do kapusty i zalać wodą , dodać grzybki, ziele , liście, kminek, i gotować ,gdy mięso odstaję od kości wyjąć z kapusty niech ostygnie i w tym czasie pokroić kiełbasę , mięso oddzielić od kości, pokroić, wsypać wszystko do kapusty i jeszcze gotować na wolnym ogniu, gdy kapusta jest miękka pokroić cebulkę, usmażyć na margarynie na złoto i dodać do tego mąkę zrobić zasmażkę , wsypać do kapusty , dodać przyprawy i zagotować .