Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, polecam.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1051
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4698
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1355
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1051
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4698
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1355
Składniki
Słodką kapustę szatkujemy, przekładamy do garnka, zalewamy wodą, w takiej ilości, aby ja przykryła. Boczek smażymy z pokrojoną cebulą. Żeberka kroimy w paski i dodajemy bezpośrednio do gotującej kapusty. Kiełbasę kroimy w kostkę i wrzucamy do garnka z gotująca się kapustą. Boczek z cebulką również łączymy z pozostałymi gotującymi składnikami. Dodajemy przyprawy. Kiszona kapustę dodajemy, gdy wszystko już jest miękkie. Z kiszoną jeszcze gotujemy ok. godzinę. Na koniec wlewamy przecier pomidorowy. Smacznego.