Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, polecam.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14119
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1633
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16094
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6473
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14119
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1633
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16094
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6473
Składniki
Słodką kapustę szatkujemy, przekładamy do garnka, zalewamy wodą, w takiej ilości, aby ja przykryła. Boczek smażymy z pokrojoną cebulą. Żeberka kroimy w paski i dodajemy bezpośrednio do gotującej kapusty. Kiełbasę kroimy w kostkę i wrzucamy do garnka z gotująca się kapustą. Boczek z cebulką również łączymy z pozostałymi gotującymi składnikami. Dodajemy przyprawy. Kiszona kapustę dodajemy, gdy wszystko już jest miękkie. Z kiszoną jeszcze gotujemy ok. godzinę. Na koniec wlewamy przecier pomidorowy. Smacznego.