Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos z młodej kapusty ;)
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 272
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2225
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 979
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 272
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2225
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 979
Składniki
-Kiełbasę pokroić na dowolną wielkość i podsmażyć w dużej patelni przez chwilę a mięso zacznie się rumienić. -Dodać pokrojoną w kostkę cebulę i smażyć razem z kiełbasą, aż cebula zmięknie. -Kapustę wypłukać i poszatkować grubiej. Do kapusty zetrzeć na tarce jarzmowej marchewkę. Warzywa wrzucamy na patelnię i smażymy ok. 5 minut. -Następnie dusimy pod przykryciem ok 15 minut. Przyprawiamy solą, pieprzem, papryką majerankiem oraz tymiankiem. Dodajemy koncentrat pomidorowy i dusimy jeszcze ok 10 minut. Na koniec posypujemy posiekanym koperkiem.