Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tamtym roku na blogu pojawił się bigosik z mięsem mielonym, dzisiaj zachęcam Was do spróbowania wersji z kiełbaską. W połączeniu z młodymi ziemniaczkami smakuje wyśmienicie, polecam!!!
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1431
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1431
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Składniki
Wykonanie: Cebulę pokroić w kostkę, smażyć na oleju na złoty kolor, wrzucić pokrojoną na mniejsze kawałki kiełbaskę, podsmażyć.
Następnie dodać posiekaną dość drobno młodą kapustkę, koperek i szczypiorek, przemieszać, podlać troszkę wodą, dusić ok. 30 minut (do miękkości). Na koniec doprawić solą i pieprzem. Pycha!!!