Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tamtym roku na blogu pojawił się bigosik z mięsem mielonym, dzisiaj zachęcam Was do spróbowania wersji z kiełbaską. W połączeniu z młodymi ziemniaczkami smakuje wyśmienicie, polecam!!!
Wykonanie:
Cebulę pokroić w kostkę, smażyć na oleju na złoty kolor, wrzucić pokrojoną na mniejsze kawałki kiełbaskę, podsmażyć.
Następnie dodać posiekaną dość drobno młodą kapustkę, koperek i szczypiorek, przemieszać, podlać troszkę wodą, dusić ok. 30 minut (do miękkości). Na koniec doprawić solą i pieprzem. Pycha!!!
Propozycja na smaczny, lekki i aromatyczny bigos z młodej kapusty z dodatkiem...
Odsłon: 45859
Jeśli w twoim domu do tej pory nie gościł bigos z młodej kapusty, warto jak n...
Odsłon: 4625
Super przekąska i dla dorosłych i dzieci. Wystarczy niewiele czasu, żeby przy...
Odsłon: 174
Pyszny, lekki i banalnie prosty w przygotowaniu deser owocowy z mango, borówk...
Odsłon: 150
Super przekąska i dla dorosłych i dzieci. Wystarczy niewiele czasu, żeby przy...
Odsłon: 174
Pyszny, lekki i banalnie prosty w przygotowaniu deser owocowy z mango, borówk...
Odsłon: 150
Składniki
Wykonanie: Cebulę pokroić w kostkę, smażyć na oleju na złoty kolor, wrzucić pokrojoną na mniejsze kawałki kiełbaskę, podsmażyć.
Następnie dodać posiekaną dość drobno młodą kapustkę, koperek i szczypiorek, przemieszać, podlać troszkę wodą, dusić ok. 30 minut (do miękkości). Na koniec doprawić solą i pieprzem. Pycha!!!
Przepisy Dania główne
Dania główne
Wieprzowe rolady z farszem gołąbkowym
Dania główne
Warzywno - grzybowe pierogi Bożeny
Dania główne
Gulasz z dzika z antonówkami
Dania główne
Kurczak z pomidorkami koktajlowymi
Wieprzowe rolady z farszem gołąbkowym
Rolady które przygotowałam są inne jak zwykle. Lubię wymyślać coś nowego i d...
Odsłon: 250
Warzywno - grzybowe pierogi Bożeny
Moje pierogi warzywno - grzybowe przygotowałam na spotkanie z przyjaciółmi Pi...
Odsłon: 152