Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak mało składników a danie pyszne
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3523
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 669
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1065
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 141
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3523
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 669
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1065
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 141
Składniki
1. Szynkę kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Następnie prużymy na rozgrzanym oleju doprawiając pieprzem oraz solą.
3. W brytfance gotujemy trochę wody i przekładamy bitki, gotujemy do miękkości.
4. Sos rozrabiamy w ½ szk. wody, dokładając borówki i wlewamy do mięsa. 5. Chwilę gotujemy. 6. Bitki gotowe. 7. Smacznego.