Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak mało składników a danie pyszne
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 76
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 184
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 162
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 76
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 184
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 162
Składniki
1. Szynkę kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Następnie prużymy na rozgrzanym oleju doprawiając pieprzem oraz solą.
3. W brytfance gotujemy trochę wody i przekładamy bitki, gotujemy do miękkości.
4. Sos rozrabiamy w ½ szk. wody, dokładając borówki i wlewamy do mięsa. 5. Chwilę gotujemy. 6. Bitki gotowe. 7. Smacznego.