Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak mało składników a danie pyszne
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1810
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1810
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
Składniki
1. Szynkę kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Następnie prużymy na rozgrzanym oleju doprawiając pieprzem oraz solą.
3. W brytfance gotujemy trochę wody i przekładamy bitki, gotujemy do miękkości.
4. Sos rozrabiamy w ½ szk. wody, dokładając borówki i wlewamy do mięsa. 5. Chwilę gotujemy. 6. Bitki gotowe. 7. Smacznego.