Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super mięsko na obiad.
Naleśniki po usmażeniu powinny być cienkie, delikatne i elastyczne. Jak zrobi...
Odsłon: 12276
Cukinia to niezwykle uniwersale warzywo, które posiada szerokie zastosowanie...
Odsłon: 37692
Ten boloński kociołek to miska pełna pysznej wołowiny, delikatnego makaronu i...
Odsłon: 9867
Polecam pyszne , szybkie danie. Połączenie ryżu z warzywami do tego podsmażon...
Odsłon: 955
Cukinia to niezwykle uniwersale warzywo, które posiada szerokie zastosowanie...
Odsłon: 37692
Ten boloński kociołek to miska pełna pysznej wołowiny, delikatnego makaronu i...
Odsłon: 9867
Polecam pyszne , szybkie danie. Połączenie ryżu z warzywami do tego podsmażon...
Odsłon: 955
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć, pokroić w cienkie plastry i ubić tłuczkiem. Następnie natrzeć zmiażdżonym czosnkiem, posiekanymi ziołami, przyprawami do smaku i odłożyć w chłodne miejsce na godzinę. Smażyć na oleju na rumiano, po czym przełożyć do rondelka z drobno posiekaną cebulą. Podlać rosołem i dusić pod przykryciem do miękkości, doprawić i wymieszać z pokrojoną natką pietruszki.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Udka faszerowane
Dania główne
Kociołek boloński
Dania główne
Szybkie danie z kurczakiem i makaronem
Dania główne
Roladki wieprzowe
Udka faszerowane
bardzo lubię takie udka, zmieniając składniki, za kazdym razem otrzymamy inne...
Odsłon: 51
Kociołek boloński
Ten boloński kociołek to miska pełna pysznej wołowiny, delikatnego makaronu i...
Odsłon: 9867