Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 3407
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 1970
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 640
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 51
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 3407
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 1970
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 640
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 51
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć, pokroić w cienkie plastry i ubić tłuczkiem. Następnie natrzeć zmiażdżonym czosnkiem, posiekanymi ziołami, przyprawami do smaku i odłożyć w chłodne miejsce na godzinę. Smażyć na oleju na rumiano, po czym przełożyć do rondelka z drobno posiekaną cebulą. Podlać rosołem i dusić pod przykryciem do miękkości, doprawić i wymieszać z pokrojoną natką pietruszki.