Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1865
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1621
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1563
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2156
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1865
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1621
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1563
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2156
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć, pokroić w cienkie plastry i ubić tłuczkiem. Następnie natrzeć zmiażdżonym czosnkiem, posiekanymi ziołami, przyprawami do smaku i odłożyć w chłodne miejsce na godzinę. Smażyć na oleju na rumiano, po czym przełożyć do rondelka z drobno posiekaną cebulą. Podlać rosołem i dusić pod przykryciem do miękkości, doprawić i wymieszać z pokrojoną natką pietruszki.