Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 783
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5575
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9417
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 204
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 783
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5575
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9417
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 204
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć, pokroić w cienkie plastry i ubić tłuczkiem. Następnie natrzeć zmiażdżonym czosnkiem, posiekanymi ziołami, przyprawami do smaku i odłożyć w chłodne miejsce na godzinę. Smażyć na oleju na rumiano, po czym przełożyć do rondelka z drobno posiekaną cebulą. Podlać rosołem i dusić pod przykryciem do miękkości, doprawić i wymieszać z pokrojoną natką pietruszki.