Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkostrawne duszone bitki z dodatkiem wiosennej nuty
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1601
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 705
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 694
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 287
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1601
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 705
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 694
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 287
Składniki
Mięso kroimy w pastry o grubości ok. 2cm. Lekko rozbijamy tluczkiem. Przekładamy do garnka.
Zalewamy wodą aż przykryje mięso. Dusimy na niewielkim ogniu, aż będą miekkie. W międzyczasie dodajemy przyprawy. ok. 15 minut przed końcem siekamy koperek i dodajemy do całości. Na koniec zaprawiamy sos mąką i zagotowujemy.