Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy macie ochotę na bitki z szynki wieprzowej w aromatycznym sosie z grzybami?
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5646
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 943
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 32783
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 86
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5646
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 943
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 32783
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 86
Składniki
1. Mięso kroimy w dwu centymetrowe plastry, rozbijamy, solimy, obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym oleju.
2. Cebule obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki, doprawiamy solą oraz pieprzem 3. Pod koniec smażenia dodajemy musztardę, ketchup, sos sojowy, kostkę rosołową, czosnek oraz chili. Podlewamy ½ szklanki wody i gotujemy.
4. Mięso łączymy z sosem. 5. Gotowe. 6. Smacznego.