Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znaleziony w starej gazecie.Sprawdzony i godny polecenia.
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 997
Przepis na uniwersalne mięso, które można zjeść na zimno – do pieczywa, bądź...
Odsłon: 206
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 156
Sałatka wigilijna która od bardzo wielu lat jest obowiązkowa na naszym wigili...
Odsłon: 15025
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 997
Przepis na uniwersalne mięso, które można zjeść na zimno – do pieczywa, bądź...
Odsłon: 206
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 156
Sałatka wigilijna która od bardzo wielu lat jest obowiązkowa na naszym wigili...
Odsłon: 15025
Składniki
Ziemniaki przygotowac tak jak na placki ziemniaczane,dokładnie wymieszać
mieso doprawic tak jak na kotlety mielone
na gorącym oleju usmażyć placki,lekko je zrumienić
z masy miesnej uformować płaskie kotleciki i wkładac je miedzy dwa placki,tak przygotowane bliny zapiekac w piekarniku 20-25 minut
ja pod sam koniec zapiekania polałam bliny sosem pomidorowym