Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znaleziony w starej gazecie.Sprawdzony i godny polecenia.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7872
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1089
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13635
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7872
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1089
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13635
Składniki
Ziemniaki przygotowac tak jak na placki ziemniaczane,dokładnie wymieszać
mieso doprawic tak jak na kotlety mielone
na gorącym oleju usmażyć placki,lekko je zrumienić
z masy miesnej uformować płaskie kotleciki i wkładac je miedzy dwa placki,tak przygotowane bliny zapiekac w piekarniku 20-25 minut
ja pod sam koniec zapiekania polałam bliny sosem pomidorowym