Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znaleziony w starej gazecie.Sprawdzony i godny polecenia.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1297
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 809
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1423
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1297
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 809
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1423
Składniki
Ziemniaki przygotowac tak jak na placki ziemniaczane,dokładnie wymieszać
mieso doprawic tak jak na kotlety mielone
na gorącym oleju usmażyć placki,lekko je zrumienić
z masy miesnej uformować płaskie kotleciki i wkładac je miedzy dwa placki,tak przygotowane bliny zapiekac w piekarniku 20-25 minut
ja pod sam koniec zapiekania polałam bliny sosem pomidorowym