Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia węgierska ,pełna wyrazistego smaku. Pyszne danie jednogarnkowe.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11972
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1326
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12625
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3897
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11972
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1326
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12625
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3897
Składniki
Wołowinę pokroiłem na cienkie paski ,seler ,marchew i pietruszkę w słupki ,a cebule w kostkę. Mięso i warzywa podsmażyłem na połowie oliwy ,przykryłem i dusiłem do miękkości. Na pozostałej oliwie usmażyłem pieczarki pokrojone na plasterki ,przełożyłem do warzyw. Dodałem pokrojone kostkę ogórki i paprykę ,ketchup ,groszek i koncentrat. Przyprawiłem solą i pieprzem cayenne. Wymieszałem i dusiłem jeszcze kwadrans. Podałem z pieczywem.