Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, wegański obiadek na słodko, który polecam każdemu, kto lubi smak kokosu i ceni sobie zdrowe, sycące i proste posiłki.
Przepis na te nietypowe kopytka znalazłam w starym zeszycie i postanowiłam w...
Odsłon: 6462
Przepis na pyszną i aromatyczną frittatę z salami, pomidorami, papryką, czerw...
Odsłon: 133
mięso jest mocno przypieczone ale nie wysuszone, do tego dobrze doprawione, p...
Odsłon: 187
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 118
Przepis na pyszną i aromatyczną frittatę z salami, pomidorami, papryką, czerw...
Odsłon: 133
mięso jest mocno przypieczone ale nie wysuszone, do tego dobrze doprawione, p...
Odsłon: 187
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 118
Składniki
Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu, dolewając do wody 100 ml mleczka kokosowego. Po ugotowaniu ryż wyjmujemy z wody, wysypujemy z woreczków, mieszamy z pozostałym mlekiem. Ryż powinien wchłonąć dolane mleko. Tak przygotowany ryż podajemy z marynowaną dynią. Przepis na dynię z najdziecie na moim blogu: http://katalogsmakow.blogspot.com/2014/10/dynia-w-occie-skadniki-potrzebne-do.html Smacznego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Filet z kurczaka na świąteczny stół
Dania główne
szponder wołowy duszony w czerwonym winie
Dania główne
Żeberka pieczone
Dania główne
Makaron orzo z pieczarkami
Filet z kurczaka na świąteczny stół
Wyborny filet z kurczaka na wielkanocny stół. polecam ten przepis.
Odsłon: 1340
szponder wołowy duszony w czerwonym winie
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 118