Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam Wam dzisiaj brukselkę w innym wydaniu niż robiłam ostatnio. Wyszła pyszna,jako dodatek do obiadu,lub jako oddzielne danie:)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 171
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 233
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 785
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 171
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 233
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 785
Składniki
Umytą brukselkę i pokrojoną w talarki marchew zalać gorącą wodą, posolić płaską łyżką soli ,gotować 10min. Odcedzić, a w garnku w którym się gotowała podsmażyć cebulę pokrojoną w kostkę. Do zeszklonej cebulki dodać brukselkę z marchwią ,dobrze wymieszać doprawić pieprzem i solą do smaku,podgrzać i gotowe. Smacznego życzę!