Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze tak robiłam ten kawałek cielęciny moim dzieciom gdy były małe i teraz też gdy już są dorosłe.Po prostu uwielbiają:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1962
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1641
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2643
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1962
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1641
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2643
Składniki
Umyty bruścik pokroić na części,obtoczyć w mące i obsmażyć na tłuszczu. Wyjąć do naczynia ,a na tym tłuszczu usmażyć cebulę. Usmażone kawałki zalać w rondlu wodą do przykrycia mięska,dodać przyprawy i dusić około 40min, Po tym czasie gdy mięso jest miękkie dać cebulę podsmażoną i doprawić do smaku. Na końcu dać zahartowaną śmietanę.
Smacznego życzę!