Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze tak robiłam ten kawałek cielęciny moim dzieciom gdy były małe i teraz też gdy już są dorosłe.Po prostu uwielbiają:)
Polecam.
Odsłon: 243
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 339
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 643
Polecam.
Odsłon: 243
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 339
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 643
Składniki
Umyty bruścik pokroić na części,obtoczyć w mące i obsmażyć na tłuszczu. Wyjąć do naczynia ,a na tym tłuszczu usmażyć cebulę. Usmażone kawałki zalać w rondlu wodą do przykrycia mięska,dodać przyprawy i dusić około 40min, Po tym czasie gdy mięso jest miękkie dać cebulę podsmażoną i doprawić do smaku. Na końcu dać zahartowaną śmietanę.
Smacznego życzę!