Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze tak robiłam ten kawałek cielęciny moim dzieciom gdy były małe i teraz też gdy już są dorosłe.Po prostu uwielbiają:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7584
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 208
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2429
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 530
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7584
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 208
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2429
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 530
Składniki
Umyty bruścik pokroić na części,obtoczyć w mące i obsmażyć na tłuszczu. Wyjąć do naczynia ,a na tym tłuszczu usmażyć cebulę. Usmażone kawałki zalać w rondlu wodą do przykrycia mięska,dodać przyprawy i dusić około 40min, Po tym czasie gdy mięso jest miękkie dać cebulę podsmażoną i doprawić do smaku. Na końcu dać zahartowaną śmietanę.
Smacznego życzę!