Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze tak robiłam ten kawałek cielęciny moim dzieciom gdy były małe i teraz też gdy już są dorosłe.Po prostu uwielbiają:)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31026
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3681
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5539
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31026
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3681
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5539
Składniki
Umyty bruścik pokroić na części,obtoczyć w mące i obsmażyć na tłuszczu. Wyjąć do naczynia ,a na tym tłuszczu usmażyć cebulę. Usmażone kawałki zalać w rondlu wodą do przykrycia mięska,dodać przyprawy i dusić około 40min, Po tym czasie gdy mięso jest miękkie dać cebulę podsmażoną i doprawić do smaku. Na końcu dać zahartowaną śmietanę.
Smacznego życzę!