Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla mięsnych burgerów - burger z tuńczyka z puszki w otoczce z sezamu, z dodatkiem avocado, ogórka i cebuli i sosu majonezowego.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 145
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14554
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19616
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 145
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14554
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19616
Składniki
Przygotować burgery: Płatki owsiane zmiksować w blenderze na drobno. Cebulę i szczypiorek posiekać. Tuńczyka odsączyć. Do miski włożyć tuńczyka, jajko, płatki owsiane, cebulę, szczypiorek, sól z cytryny, sól i pieprz. Wszystko dokładnie wymieszać. Odstawić masę do lodówki na 15 minut.
3-4 łyżki majonezu wymieszać z ostrym sosem chilli i dodać trochę cytryny. Burgera podawać w bułce, z sosem, z avocado, ogórkiem i czerwoną cebulą.