Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla mięsnych burgerów - burger z tuńczyka z puszki w otoczce z sezamu, z dodatkiem avocado, ogórka i cebuli i sosu majonezowego.
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 88
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 239
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 286
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 442
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 88
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 239
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 286
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 442
Składniki
Przygotować burgery: Płatki owsiane zmiksować w blenderze na drobno. Cebulę i szczypiorek posiekać. Tuńczyka odsączyć. Do miski włożyć tuńczyka, jajko, płatki owsiane, cebulę, szczypiorek, sól z cytryny, sól i pieprz. Wszystko dokładnie wymieszać. Odstawić masę do lodówki na 15 minut.
3-4 łyżki majonezu wymieszać z ostrym sosem chilli i dodać trochę cytryny. Burgera podawać w bułce, z sosem, z avocado, ogórkiem i czerwoną cebulą.