Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niestety powoli żegnamy się z bobem, który tak bardzo lubię. Dlatego korzystam póki jeszcze mogę i tym razem serwuję burgery z bobem!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118558
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8579
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3161
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2373
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118558
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8579
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3161
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2373
Składniki
Kaszę kuskus przygotować według instrukcji na opakowaniu.
Fasolę mung namoczyć, ugotować do miękkości i zblendować.
Bób ugotować, obrać ze skórek- połowę lekko rozgnieść widelcem,drugą połowę pokroić na połówki.
Połączyć kuskus, fasolę mung, bób, z jajkiem, koperkiem i przyprawami.
Uformować burgery (niezbyt duże) i piec około 25 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.