Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niestety powoli żegnamy się z bobem, który tak bardzo lubię. Dlatego korzystam póki jeszcze mogę i tym razem serwuję burgery z bobem!
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 246
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1472
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8927
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 246
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1472
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8927
Składniki
Kaszę kuskus przygotować według instrukcji na opakowaniu.
Fasolę mung namoczyć, ugotować do miękkości i zblendować.
Bób ugotować, obrać ze skórek- połowę lekko rozgnieść widelcem,drugą połowę pokroić na połówki.
Połączyć kuskus, fasolę mung, bób, z jajkiem, koperkiem i przyprawami.
Uformować burgery (niezbyt duże) i piec około 25 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.