Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niestety powoli żegnamy się z bobem, który tak bardzo lubię. Dlatego korzystam póki jeszcze mogę i tym razem serwuję burgery z bobem!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26002
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3450
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1448
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26002
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3450
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1448
Składniki
Kaszę kuskus przygotować według instrukcji na opakowaniu.
Fasolę mung namoczyć, ugotować do miękkości i zblendować.
Bób ugotować, obrać ze skórek- połowę lekko rozgnieść widelcem,drugą połowę pokroić na połówki.
Połączyć kuskus, fasolę mung, bób, z jajkiem, koperkiem i przyprawami.
Uformować burgery (niezbyt duże) i piec około 25 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.