Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Większa odmiana flądry i bałtyckie smaki.
ręczniki papierowe, duża patelnia
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 47
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 356
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40462
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 47
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 356
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40462
Składniki
Rybę szoruje się twardą częścią nowego zmywaka i skrobie nożem. Całą rybę panieruje się jak kotleta. Smaży się ją niespiesznie do zrumienienia. Soli się ją po usmażeniu. Podawać z cytryną, ziemniakami i surówką.