Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Większa odmiana flądry i bałtyckie smaki.
ręczniki papierowe, duża patelnia
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1246
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 257
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2254
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4342
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1246
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 257
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2254
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4342
Składniki
Rybę szoruje się twardą częścią nowego zmywaka i skrobie nożem. Całą rybę panieruje się jak kotleta. Smaży się ją niespiesznie do zrumienienia. Soli się ją po usmażeniu. Podawać z cytryną, ziemniakami i surówką.