Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Większa odmiana flądry i bałtyckie smaki.
ręczniki papierowe, duża patelnia
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4489
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5914
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1376
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12719
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4489
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5914
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1376
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12719
Składniki
Rybę szoruje się twardą częścią nowego zmywaka i skrobie nożem. Całą rybę panieruje się jak kotleta. Smaży się ją niespiesznie do zrumienienia. Soli się ją po usmażeniu. Podawać z cytryną, ziemniakami i surówką.