Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na wiosenne szparagi
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38238
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 390
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 155
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 371
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9239
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38238
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 390
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 155
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 371
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9239
Składniki
Canelloni ugotować al dente, według przepisu na opakowaniu. W tym samym czasie obrać szparagi. Gotować 3-4 min (powinny być niezbyt miękkie). Do każdego canelloni włożyć szparagi. Do tego zrobić pikantny sos pomidorowy: drobno posiekaną cebulę i czosnek podsmażyć na rozgrzanej oliwie i dodać świeże, pokrojone w kostkę dojrzałe pomidory. Przyprawić 3 łyżkami octu balsamicznego i czerwonym winem oraz solą morską i pieprzem. Canelloni polać sosem.