Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na wiosenne szparagi
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 830
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8220
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13074
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 417
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 136
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2260
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 830
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8220
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13074
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 417
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 136
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2260
Składniki
Canelloni ugotować al dente, według przepisu na opakowaniu. W tym samym czasie obrać szparagi. Gotować 3-4 min (powinny być niezbyt miękkie). Do każdego canelloni włożyć szparagi. Do tego zrobić pikantny sos pomidorowy: drobno posiekaną cebulę i czosnek podsmażyć na rozgrzanej oliwie i dodać świeże, pokrojone w kostkę dojrzałe pomidory. Przyprawić 3 łyżkami octu balsamicznego i czerwonym winem oraz solą morską i pieprzem. Canelloni polać sosem.