Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszne cannelloni :)
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 156
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 673
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 60
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 115
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 101
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 156
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 673
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 60
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 115
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 101
Składniki
W rondlu zeszklij połowę posiekanej cebuli i czosnek. Dodaj mięso oraz koncentrat, duś 10 minut. Dopraw solą i pieprzem. Wsyp połowę tartego sera, nadziej surowe cannelloni. Ułóż w posmarowanym margaryną naczyniu.
Przesmaż resztę cebuli. Dodaj pomidory z zalewą. Duś 10 minut. Dopraw solą i pieprzem. Polej cannelloni, posyp resztą sera. Zapiekaj 45 minut w temp. 200 stopni. (W zależności od naczynia czas ten może się skrócić. Ja np. piekłam 30 minut. Nie można pozwolić by makaron stwardniał.)