Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rurki makaronowe nadziewane farszem serowym z pieczarkami, polane pysznym meksykańskim.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11882
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16188
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5152
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11882
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16188
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5152
Składniki
1. Cebule obieramy i kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Pod koniec prużenia dodajemy serki topione, mieszamy aż się rozpuszcza.
5. Rurki cannelloni nadziewamy farszem.
6. Układamy w naczyniu żaroodpornym.
7. Polewamy sosem meksykańskim.
8. Zapiekamy pod przykryciem 35 minut w 180˚C.
9. Po tym czasie wyjmujemy, posypujemy startym serem na tarce o dużych oczach i zapiekamy jeszcze 10 minut bez przykrycia.
10. Na koniec posypujemy posiekanym szczypiorkiem.
11.Danie gotowe. 12. Smacznego.