Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rurki makaronowe nadziewane farszem serowym z pieczarkami, polane pysznym meksykańskim.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 578
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1842
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 387
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 578
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1842
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 387
Składniki
1. Cebule obieramy i kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Pod koniec prużenia dodajemy serki topione, mieszamy aż się rozpuszcza.
5. Rurki cannelloni nadziewamy farszem.
6. Układamy w naczyniu żaroodpornym.
7. Polewamy sosem meksykańskim.
8. Zapiekamy pod przykryciem 35 minut w 180˚C.
9. Po tym czasie wyjmujemy, posypujemy startym serem na tarce o dużych oczach i zapiekamy jeszcze 10 minut bez przykrycia.
10. Na koniec posypujemy posiekanym szczypiorkiem.
11.Danie gotowe. 12. Smacznego.