Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rurki makaronowe nadziewane farszem serowym z pieczarkami, polane pysznym meksykańskim.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1085
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4724
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1374
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1085
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4724
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1374
Składniki
1. Cebule obieramy i kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Pod koniec prużenia dodajemy serki topione, mieszamy aż się rozpuszcza.
5. Rurki cannelloni nadziewamy farszem.
6. Układamy w naczyniu żaroodpornym.
7. Polewamy sosem meksykańskim.
8. Zapiekamy pod przykryciem 35 minut w 180˚C.
9. Po tym czasie wyjmujemy, posypujemy startym serem na tarce o dużych oczach i zapiekamy jeszcze 10 minut bez przykrycia.
10. Na koniec posypujemy posiekanym szczypiorkiem.
11.Danie gotowe. 12. Smacznego.