Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla smakoszy makaronów.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19308
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13066
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1713
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232174
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19308
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13066
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1713
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232174
Składniki
Farsz: Szpinak rozmrozić, posiekaną cebulę podsmażyć wraz z czosnkiem. Dodać szpinak. Do smaku dodać sól, pieprz, pieprz cayenne, oregano oraz twarożek. Gdy ostygnie dodać posiekane suszone pomidory i tuńczyka
Sos pomidorowy : pomidory przelać do garnka, dodać sól,pieprz, czosnek, świeżą bazylię.
Na dno żaroodpornego naczynia wlewamy trochę sosu pomidorowego. Cannelloni nadziewamy farszem. Układamy na w naczyniu. Zalewamy resztą sosu i posypujemy startym serem.
Całość pieczemy w piekarniku o temp. 180 stopni około 30-40 minut.
Smacznego