Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla smakoszy makaronów.
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 37
Dzisiejsze rolady przygotowane z szynki wieprzowej, z wędzonym boczkiem, kieł...
Odsłon: 2261
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 37
Dzisiejsze rolady przygotowane z szynki wieprzowej, z wędzonym boczkiem, kieł...
Odsłon: 2261
Składniki
Farsz: Szpinak rozmrozić, posiekaną cebulę podsmażyć wraz z czosnkiem. Dodać szpinak. Do smaku dodać sól, pieprz, pieprz cayenne, oregano oraz twarożek. Gdy ostygnie dodać posiekane suszone pomidory i tuńczyka
Sos pomidorowy : pomidory przelać do garnka, dodać sól,pieprz, czosnek, świeżą bazylię.
Na dno żaroodpornego naczynia wlewamy trochę sosu pomidorowego. Cannelloni nadziewamy farszem. Układamy na w naczyniu. Zalewamy resztą sosu i posypujemy startym serem.
Całość pieczemy w piekarniku o temp. 180 stopni około 30-40 minut.
Smacznego