Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie rodem z kuchni meksykańskiej. W mojej wersji nieco zmodyfikowane. Polecam.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2341
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4434
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1406
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 374
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2341
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4434
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1406
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 374
Składniki
Fasolę namoczyć na noc, a następnie ją ugotować. Wodę odcedzić. Filet z indyka ugotować w całości z przyprawami. Po ugotowaniu i wystudzeniu pokroić w kostkę. W rondlu dusić pod przykryciem na oleju pokrojoną cebulę, czosnek i paprykę. Następnie dodać passatę pomidorową, ugotowaną fasolę, pokrojone pomidory i odsączoną kukurydzę. Kilka minut gotować z przyprawami. Na koniec wymieszać z pokrojonym w kostkę mięsem. Podawać z ryżem lub (jak ja) z kaszą.