Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie rodem z kuchni meksykańskiej. W mojej wersji nieco zmodyfikowane. Polecam.
Przepis na pyszny sernik który zawsze wychodzi .
Odsłon: 424
Dynia nie musi być nudna!
Odsłon: 18
Błyskawiczna sałatka z trzech składników idealna dla niespodziewanych gości l...
Odsłon: 3157
Bardzo smaczny deser tiramisu, dlatego robię go często. Krem do deseru zrobio...
Odsłon: 493
Przepis na pyszny sernik który zawsze wychodzi .
Odsłon: 424
Dynia nie musi być nudna!
Odsłon: 18
Błyskawiczna sałatka z trzech składników idealna dla niespodziewanych gości l...
Odsłon: 3157
Bardzo smaczny deser tiramisu, dlatego robię go często. Krem do deseru zrobio...
Odsłon: 493
Składniki
Fasolę namoczyć na noc, a następnie ją ugotować. Wodę odcedzić. Filet z indyka ugotować w całości z przyprawami. Po ugotowaniu i wystudzeniu pokroić w kostkę. W rondlu dusić pod przykryciem na oleju pokrojoną cebulę, czosnek i paprykę. Następnie dodać passatę pomidorową, ugotowaną fasolę, pokrojone pomidory i odsączoną kukurydzę. Kilka minut gotować z przyprawami. Na koniec wymieszać z pokrojonym w kostkę mięsem. Podawać z ryżem lub (jak ja) z kaszą.